Skip to content

| БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 2 РАБОТНИ ДНИ |

Cart

КОКОС

Една от най-големите предимства на кокосовото олио при плажно масло е, че то е богато на средно верижни мастни киселини на кожата и да я защитят от изсъхване. Това означава, че кокосовото олио може да подпомогне задържането на влагата в кожата, което е особено важно при излагане на слънце. Изключително богато на естествени антиоксиданти. Стимулира производството на колаген, прави кожата по-еластична и ефективно предотвратява появата на стрии.

ЖОЖОБА

Маслото от жожоба е един от най-популярните продукти за грижа за кожата, благодарение на своите полезни свойства. То е богато на витамин Е и има овлажняващи свойства. Маслото от жожоба може също така да помогне при лечението на акне, да предпази кожата от UV лъчите и да хидратира сухата кожа. То е изключително деликатно, не запушва порите на кожата. Това го прави един от най-ефективните продукти подходяща грижа за всеки тип за кожа, както за лицето така и за тялото.

СЛАДЪК БАДЕМ

Богат на мастни киселини, които могат да проникнат в кожата и да я овлажнят, като я направят мека и гладка. Притежава антиоксидантна защита, богат на витамин Е. Подобряване на тена - подпомага създаването на меланин, което е вещество, отговорно за тена на кожата. Може да помогне да се подобри здравето на кожата като подпомага нейната регенерация и клетъчното обновяване. Това може да помогне да се намалят рисковете от появата на бръчки, белези и други белези на кожата.

АРГАН

Аргановото масло е богато на витамин Е, мастни киселини, антиоксиданти и други хранителни вещества, които имат множество ползи за кожата. Арганът има силни хидратиращи свойства и е идеално за суха и дехидратирана кожа. То възвръща влагата и еластичността на кожата. Богато на антиоксиданти, спомага за намаляване на бръчките и за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата.

Витамин Е

Витамин Е е един от най-важните витамини за здравето на кожата. Този витамин притежава мощно регенериращо действие върху клетките на кожата, като стимулира клетъчното обновяване и подобрява циркулацията на кръвта. Когато се прилага директно върху кожата, витамин Е може да има овлажняващ ефект, като възвръща влажността и свежестта на кожата. Той може да помогне и при изсушаването и лющенето на кожата, като я подхранва и я прави по-еластична.