Skip to content

| ВЗЕМЕТЕ СЕГА -50% ЛЯТНА ОТСТЪПКА | ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ДО 1-2 РАБОТНИ ДНИ |

Cart
Как да използвам натурално масло за по-бърз тен?

Как да използвам натурално масло за по-бърз тен?

Плажните олиа са популярен продукт за почерняване на кожата, но не всички знаят как да ги използват правилно и какви са ползите и рисковете от тях. В тази статия ще разгледаме тези въпроси, със специално внимание на марката Sunify, която се отличава с натурални съставки и без вредни химикали.

Маслата за тен са в състояние да предложат „по-бърз тен“, тъй като стимулират тялото да произвежда повече меланин. Когато тези масла се прилагат върху кожата, това активира меланоцитите и ги кара да произвеждат меланин с по-бърза скорост. Ако кожата ви има по-висока концентрация на меланин, тялото ви ще почернява по-лесно.

Как да използваме плажно олио?

Първото нещо, което трябва да се направи, е да се приложи достатъчно количество от плажното олио върху кожата на тялото и лицето. Важно е да се нанесе равномерно, без да се пропускат някои части от кожата. След това е добре да се изчака 10-15 минути, преди да се излезе на слънце. Не пропускайте до добавите продукт със UV и SPF преди или след нанасянето на натуралното плажно олио Sunify.

Какви са ползите от плажните олиа?

Плажните олиа могат да имат много ползи за кожата, включително:

  • Хидратиране: Олиата могат да хидратират кожата и да я направят мека и гладка.
  • Подпомагане на по-бързото почерняване: Олиата може да помогне за ускоряване на процеса на почерняване на кожата, като по този начин се постига по-бърз тен.
  • Подхранване на кожата: Олиата могат да подхранват кожата и да я защитават от вредни въздействия от околната среда.

Какви са рисковете от плажните олиа?

Важно е да се има предвид, че плажните олиа не съдържат SPF или UV филтри, което означава, че не предпазват кожата от UV лъчите на слънцето. Това може да увеличи риска от изгаряне на кожата и да доведе до по-сериозни здравословни проблеми. По тази причина е важно да се използва плажното олио заедно с продукт със UV и SPF преди или след нанасянето на натуралното плажно олио Sunify.

Back to blog

Натурални масла за дълготраен супер слънчев тен